Το καλύτερο πρόγραμμα υγείας

Δεν υπάρχει ένα, μοναδικό και καλύτερο πρόγραμμα υγείας


Πολλοί αναζητούν στο internet αποτελέσματα για τη φράση ''το καλύτερο πρόγραμμα υγείας'' και παραλλαγές αυτής. Θα ήταν λάθος να πούμε ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που είναι καλύτερο σε όλα αλλά και προσιτό σε όλους. Αυτό ναι... θα ήταν το καλύτερο. Ένα πρόγραμμα που θα τα κάλυπτε όλα, παντού, δωρεάν, και με λίγα ασφάλιστρα.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν υπάρχει.

Μπορεί όμως ο καθένας να επιλέξει ένα πρόγραμμα υγείας που θα είναι το καλύτερο γι αυτόν. Αντικειμενικά υπάρχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια που παρέχουν πολύ καλό συνδυασμό κόστους και καλύψεων για μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Και πάλι όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζουν σε όλους καθώς οι οικονομικές δυνατότητες των πολιτών διαφέρουν.

Ακόμα και από αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται κάποια προγράμματα που καλύπτουν ικανοποιητικά το μεγαλύτερο μέρος των ενδιαφερομένων. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να ταιριάξει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων με τα εργαλεία που έχει στα χέρια του και να δημιουργήσει το ιδανικό...


Δείτε επίσης

Συγκριτικά των κυριότερων προγραμμάτων υγείας της αγοράς

Σας ενδιαφέρει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Μπορούμε να σας κάνουμε τις προτάσεις μας.

Ζητήστε προσφορά

10 σημεία για να επιλέξετε πρόγραμμα υγείας

Η μεθοδολογία του my advisor ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε αποτελεσματικά ένα ασφαλιστήριο υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

Πως επιλέγουμε ασφαλιστικό σύμβουλο

Δέκα σημεία για να μπορέσετε να κρίνετε εάν ένας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υπηρεσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

Ισόβια και ετήσια συμβόλαια

Οι ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των δύο τύπων ασφαλιστηρίων υγείας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

 

Ηράκλειο | Αθήνα | Θεσσαλονίκη

Ενιαία γραμμή επικοινωνίας: 211 8004634